top of page
foto 2 homepage.jpeg

ONLINE MARKETING &

BUSINESS SUPPORT

Er zijn misschien wel meerdere taken waar je tegenaan loopt op een dag. Je inbox loopt overvol, het beheren van alle mapjes in je mail, bepaalde projecten die opgezet moeten worden en daarna gemonitord moeten worden, contact onderhouden met klanten, vragen beantwoorden van klanten, de agenda en planning overzien, kleine administratieve taken en misschien zelfs data entry verwerken. 

 

Dit zijn niet taken waar je de hele dag aan kwijt wil zijn, omdat er nog zoveel andere taken en werkzaamheden liggen die jou roepen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat dit gedaan moet worden. Ik kan jou helpen met meer rust en overzicht door te ondersteunen in dit soort taken en werkzaamheden. 

 

Daarnaast bots je misschien ook tegen wat online marketing werkzaamheden. De juiste teksten schrijven die aansluiten bij de doelgroep, het beheren en kleine dingen aanpassen op de website, SEO optimaliseren, nieuwsbrieven schrijven en op de juiste manier content marketing implementeren. Ook hier gaat mijn hart sneller van kloppen! Ik zou het fijn vinden dat jij rustig te werk kan gaan, puur doordat ik wat taken uit handen neem.

LET ME HELP YOU!

Standaard uurtarief: €45,- excl. btw

bottom of page