top of page
Foto 3 about me_over mij.jpeg

HI THERE, IK BEN KIMBERLY

Met Grow & Glow Agency hoop ik ondernemers en/of bedrijven te helpen en te ondersteunen in werkzaamheden die uit handen genomen kunnen worden. Ik word enthousiast van social media, online marketing, projectmanagement, office taken en content. Laat mij jouw rechterhand zijn om dit soort werkzaamheden op te pakken, zodat jij je weer kan focussen op de kernactiviteiten van jouw bedrijf. Samen zetten wij jouw bedrijf in de spotlight. 

 

Samen zetten we doelen op en kijken we hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien. Het is voor mij belangrijk dat jouw brand op de juiste manier gepresenteerd wordt aan jouw doelgroep en dat er overzicht en rust komt in alle processen binnen jouw bedrijf. 

 

Wil je graag meer overzicht en rust of juist meer creativiteit en zichtbaarheid? Ik kijk er naar uit om jou te gaan helpen en samen te brainstormen over hoe we alles gaan aanpakken. Let’s inspire, motivate and grow together! 

Liefs, Kimberly

KERNWAARDES

Creativiteit

Verbinding

Veelzijdigheid

Communicatie

Betrokkenheid

Flexibiliteit

GROWING INTO A NEW PHASE

Nooit gedacht dat ik nu al deze stap zou maken, maar stiekem wel altijd al van gedroomd. Ik wilde graag mensen helpen met mijn passie en dat kan ik nu eindelijk gaan doen vanuit Grow & Glow Agency. Mijn eigen onderneming! En ik ben er super trots op. 

 

Doordat je gaat investeren in de groeifase en in hoe je kan groeien, kan je erna genieten van het eindresultaat die je uitstraalt en behaald is. Zowaar; Grow & Glow. 

 

Al verschillende opleidingen en jaren later is mijn passie voor social media en marketing alleen maar meer gegroeid. Ik ben graag op de hoogte van alle nieuwe online marketing & social media trends, lees veel boeken, luister podcasts en volg regelmatig nieuwe online cursussen om mijn kennis te verbreden. Met mijn diverse pakketten kan ik specifieke ondersteuning aanbieden wat perfect aansluit bij de behoefte van jouw onderneming.

bottom of page