top of page
_foto 4a pagina diensten.jpeg

SOCIAL MEDIA

Jouw social media kanaal is de plek waar potentiele klanten misschien voor het eerst kennismaken met jouw bedrijf en de plek waardoor je ook met je klanten kan binden. 

 

Hoe fijn zou het zijn dat er een uitgedacht social media plan is waardoor jouw social media kanalen kunnen bijdragen aan het behalen van bedrijfsdoelen, meer klanten bereiken en vooral meer zichtbaarheid. 

 

Er zijn verschillende werkzaamheden die onder social media vallen waar ik jou bij kan helpen!

MOGELIJKHEDEN

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Het beheren van jouw social media kanalen. Door samen een doordacht social media plan en een content kalender op te stellen, kunnen we de bedrijfsdoelen beter realiseren. Ik plan alle posts in, schrijf de teksten, kijk naar de zichtbaarheid, analyseer de activiteiten en zorg ervoor dat aan alle kleine dingetjes wordt gedacht zodat het er goed uitziet.

PINTEREST MANAGEMENT

Voor veel bedrijven en kleine ondernemers kan Pinterest een positief effect hebben. Door een Pinterest Plan op te stellen, kan je voor meer en langdurige zichtbaarheid zorgen. Dit is vooral voor organisaties die producten verkopen, maar ook zeker voor diensten. Het is een creatieve vorm om content te gebruiken voor SEO. Meer website bezoekers? Laten we Pinterest inzetten!

COMMUNITY MANAGEMENT

Het kan bevorderend werken voor de klantrelatie om een online community op te starten. Dit vergt wel enige tijd. Regelmatig posts inplannen, reageren op iedereen, vragen beantwoorden, etc. Soms gebeurd er soms zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Door een mooie community te behouden en samen het doel ervan als kern houden.

CONTENT CREATIE

De juiste content ontwikkelen kan soms een moeilijk vraagstuk zijn. Ook het doel van de post hangt samen met de content die je ontwikkeld. Hoe kan je jouw doelgroep het beste bereiken met de juiste content? Mooie posts maken, catchy stories creëren en de juiste tekst die binnenkomt. I’m your helper!

CONTEST MANAGEMENT

Zou je graag meer zichtbaarheid willen creëren door middel van leuke contests en/of give-aways? Wil je ook weten wat de juiste manier is om deze op te stellen en in te zetten voor je doelgroep? Ook alles monitoren neemt veel tijd in beslag, laat mij jou daarbij helpen!

CAMPAIGN MANAGEMENT

Wil je graag werken met influencers, maar weet je niet waar je moet beginnen. Let me help you. Het vergt tijd om het op te zetten, bij te houden en goede afspraken te maken. In the end wil je overtuigend genoeg zijn dat het voor beide partijen veel voordelen heeft. Ik kan jou helpen alles op te zetten, contacten te onderhouden en monitoren hoe alles gaat.

GROTE PAKKETTEN

Op dit moment worden de grote pakketten aangepast!

LET ME HELP YOU!

Wil je graag mijn hulp inschakelen? Dat kan!

Mijn huidige uurtarief is op het moment €45,- per uur excl. btw

bottom of page